Traagschuim Matrassen

februari 4, 2013 Uit Door admin

Zoektocht naar een goed matras

Tijdens een zoektocht naar een goed, comfortabel en kwalitatief matras komt u van alles tegen. Er zijn koudschuim matrassen, traagschuim, latex matrassen, binnenvering matrassen, pocketvering matrassen etc. Daarnaast zijn matrassen in vele verschillende afmetingen te verkrijgen, en kunt u bijvoorbeeld bovenop het matras nog kiezen voor een topdekmatras. Bij deze grote varieteit in matrassen in matrassen is er ook nog een enorme keuze in prijs, er zijn goedkope matrassen maar ook hele dure matrassen.
Traagschuim Matrassen

In dit artikel willen we u graag het een en ander toelichten over traagschuim matrassen. Traagschuim staat ook onder de volgende benamingen: nasaschuim, traagfoam, slow motionschuim, memoryfoam, lazyfoam, warmtegevoelig schuim en natuurlijk tempur schuim genoemd. De werkelijke naam is echter: visco-elastisch polyurethaanschuim.
Goede traagschuim matrassen worden zacht door temperatuur stijgingen. Het matras zorgt door uw Traagschuim uitwendige lichaamstemperatuur dat het een perfecte vorm aanneemt. Hierbij zal het matras speciaal bij uitstekende lichaamsdelen zoals de heupen en schouders warmer worden en daarbij dus ook zachter worden. Op de plekken waar er minder druk is, zal er dus minder warmte ontstaan waardoor het matras harder blijft. Daardoor krijgt u bijvoorbeeld een erg goede ondersteuning aan de onderrug en in de lendenen. Goede traagschuim matrassen zijn erg temperatuurgevoelig en zullen pas bij een temperatuur van 29,5 graten zachter worden. Vaak worden traagschuimmatrassen in medische instellingen gebruikt en zo word er bij hoogkwaliteits matrassen tussen de 5 en 10 jaar garantie geboden, omdat het materiaal erg duurzaam is.
Tempur

Een goed traagschuim matras merk is onder andere Tempur