Lattenbodems voor uw bed

februari 4, 2013 Uit Door admin

Bij goed en comfortabel slapen denken we vaak aan het matras dat tip top in orde moet zijn, waarbij de bedbodem vaak wordt vergeten. Vergelijk het met een mooie madame in gala jurk, met alles tip top in orde, die er op de gala avond achter komt dat haar schoenen niet passen. Het plaatje is bijna compleet, alleen een van de noodzakelijke basics ontbreekt. Zonder goede schoenen zal de madame geen comfortabele avond hebben, zo zal men ook zonder goede latten bodem niet gezond en comfortabel slapen.

Heeft u een te starre, onbuigzame bodem, dan kunt u nog zo’n goed matras hebben, maar deze bodem zal de werking van het matras teniet doen. Hierdoor kan het zijn dat uw nachtrust lichtelijk wordt verstoord, en u in de ochtend met een stijve nek, rugpijn en minder energie wakker wordt. In deze gehaaste en drukke maatschappij is uw energie van dagelijk belang, dus ook een goede nachtrust.

Er zijn allerlei verschilende soorten lattenbodems in verschillende prijsklassen te krijgen, er zijn vlakke lattenbodems, maar ook electrische verstelbare lattenbodems in verschillende klassen.